EN
RO
GR

La
HIFILL
ne vom ajusta procedurile pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra.
Serviciile noastre sunt flexibile si pot fi adaptate pentru un mic startup sau un comert cu volum mare care cauta economii de costuri.
Scopul nostru este sa asiguram operatiuni eficiente si comunicatii fluide cu toti clientii nostri.


Depozitare

Va minimizati cheltuielile platind doar pentru spatiul pe care il utilizati.
Bunurile dumneavoastra vor fi depozitate in conditii optime si sub supraveghere constanta. Toate bunurile sunt asigurate de o companie terta de asigurari (inclus in pret de depozitare).
Sistemul nostru ofera rapoarte accesibile online 24/7 care descriu situatia si evolutia stocului dumneavoastra.
Produsele mici vor fi plasate pe rafturi. Produsele de volum mare pot fi depozitate pe paleti, oferind depozitare eficienta din punct de vedere al costurilor.


Procesare

Serviciile noastre sunt perfect compatibile si pot fi integrate cu toate platformele de vanzare online, dar putem primi comenzi in orice mod care se potriveste procedurilor dumneavoastra.
Vom impacheta marfa si vom emite toate documentele necesare care vor insoti comanda. Oferim, de asemenea, ambalare speciala daca este necesar.


Expediere

Putem folosi propriile noastre contracte cu curieri pentru a selecta cel mai bun transport pentru destinatii din intreaga lume sau va putem trimite expeditiile folosind contractele pe care le aveti direct cu curierii sau companiile de transport.


HIFILL
Romania:
Preciziei 32, Sector 6
Bucharest


©HIFILL 2014


Urmariti-ne pe: